PRODUK


"Kegagalan anak adalah kerana kegagalan ibu bapa mengenalpasti kekuatan, kelemahan dan juga potensi anak. Buku ini memberi panduan asas mengenal tingkah laku anak melalui tarikh lahirnya."

Allahyarham Prof. Dr. Abdul Zaman Mansur
VCD Analisa Tarikh Lahir ini membantu anda untuk membuat pengiraan dan menganalisa tarikh lahir dengan cara yang betul seperti yang telah didedahkan oleh pengasas Human Code iaitu 
Allahyarham Prof. Dr. Abdul Zaman Mansur.TAWARAN HEBAT!

 DAPATKAN BUKU PANDUAN IBU BAPA MERANCANG ANAK CEMERLANG ; TARIKH LAHIR ANAK + CD ANALISA TARIKH LAHIR DENGAN HARGA RM 30.00 SAHAJA!!!

Buku Formula 6M + 3P = 2P ini ditulis oleh Kapten (B) Azhar Bin Awang. Beliau mempunyai pengalaman yang cukup meluas dalam bidang insurans /takaful sehingga dianobatkan sebagai ejen yang berada di ranking ke tujuh di seluruh Malaysia daripada keseluruhan perunding/ejen seramai 7000 orang. Buku ini juga mendedahkan tentang rahsia untuk menjadi ejen takaful/insurans yang hebat dan berkesan.


HARGA : RM 30.00 termasuk CAJ PENGHANTARAN.
PROMOSI!

Dapatkan Buku Analisa Tarikh Lahir Anak + VCD Analisa Tarikh Lahir + Buku Formula 6M + 3P = 2P, Bagaimana Menjadi Ejen Insurans Yang Hebat dan Profesional dengan harga RM 60.00 sahaja termasuk caj penghantaran!

Untuk tempahan, sila hubungi Kapten (B) Azhar Bin Awang di talian  012-521 1079 @ 013-440 1808 dan bank in bayaran anda ke akaun Maybank 1521 0791 2184. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butir pembayaran dengan menyertakan gambar resit bank dan MMS-kan ke nombor seperti yang tertera di atas. Atau dengan menghantar maklumat pembayaran melalui email azawahumancode@gmail.com.